Taxi Driver Online
http://www.taxi-driver.co.uk/phpBB2/

Have any site settings changed
http://www.taxi-driver.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?f=11&t=35512
Page 1 of 1

Author:  edders23 [ Fri Mar 06, 2020 7:01 pm ]
Post subject:  Have any site settings changed

This site displays very strangely on my PC at the moment but other forums using phpBB display as they always have.

has anything been changed ?

Author:  Sussex [ Fri Mar 06, 2020 7:21 pm ]
Post subject:  Re: Have any site settings changed

edders23 wrote:
This site displays very strangely on my PC at the moment but other forums using phpBB display as they always have.

has anything been changed ?

Seems the same to me.

Author:  grandad [ Fri Mar 06, 2020 7:26 pm ]
Post subject:  Re: Have any site settings changed

Sussex wrote:
edders23 wrote:
This site displays very strangely on my PC at the moment but other forums using phpBB display as they always have.

has anything been changed ?

Seems the same to me.

Me to.

Author:  StuartW [ Fri Mar 06, 2020 8:08 pm ]
Post subject:  Re: Have any site settings changed

grandad wrote:
Sussex wrote:
edders23 wrote:
This site displays very strangely on my PC at the moment but other forums using phpBB display as they always have.

has anything been changed ?

Seems the same to me.

Me to.

Me to where? :badgrin:

Same here, though, you know, the usual way some people's posts display strangely because they've got an avatar twice the width of everyone else's :roll:

Author:  edders23 [ Sat Mar 07, 2020 12:05 pm ]
Post subject:  Re: Have any site settings changed

well i deleted the avatar and it temporarily went back to normal but now it's back to wrong so maybe it is to with my browser

and couldn't get a new avatar to load either :sad:

Author:  Sussex [ Sat Mar 07, 2020 6:31 pm ]
Post subject:  Re: Have any site settings changed

edders23 wrote:
well i deleted the avatar and it temporarily went back to normal but now it's back to wrong so maybe it is to with my browser

and couldn't get a new avatar to load either :sad:

Put it up on this thread and maybe admin will add it for you.

Author:  StuartW [ Sat Mar 07, 2020 6:54 pm ]
Post subject:  Re: Have any site settings changed

edders23 wrote:
This site displays very strangely on my PC at the moment but other forums using phpBB display as they always have.

has anything been changed ?

So what precisely has changed, and what browser are you using?

I've checked in IE, Chrome and Edge, and can't see any difference from the usual.

Oddly, though, your new avatar is displaying even worse size-wise in Edge than the last one, but it is a bit smaller in IE and Chrome :-k

But it's certainly more distracting and irritating than the last one - I mean, animated avatars? :x

But that reminds me that I once intended disabling the avatars in my display settings, but didn't bother, for a reason I can't quite recall now, but enough is enough [-(

(I suspect the reason I didn't disable them was because it can be slightly easier to find a particuar person's posts with a quick glance if they've got an avatar, but can't quite recall the precise reason now.)

Author:  Sussex [ Sat Mar 07, 2020 7:00 pm ]
Post subject:  Re: Have any site settings changed

Quote:
But it's certainly more distracting and irritating than the last one - I mean, animated avatars? :x

It's not his fault, admin is pi**ing around. :roll: :roll: :roll:

Author:  StuartW [ Sat Mar 07, 2020 7:11 pm ]
Post subject:  Re: Have any site settings changed

Quote:
Oddly, though, your new avatar is displaying even worse size-wise in Edge than the last one, but it is a bit smaller in IE and Chrome

Anyway, forget what I said about Edge - the avatar now seems to be dispalying at the same size there as in IE and Chrome :-s

Page 1 of 1 All times are UTC - 1 hour [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/