Taxi Driver Online

UK cab trade debate and advice
It is currently Sun Jul 03, 2022 1:26 pm

All times are UTC [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: TX4 Imtercom problem
PostPosted: Tue May 31, 2022 11:50 am 
Offline

Joined: Thu Nov 17, 2016 11:18 am
Posts: 68
Bit of weird one guys, I’m having intercom problems, both front speakers work, the passengers can hear me in the back, but I can’t hear the passengers, there’s literally nothing coming from the front speaker, intercom switch works, both speakers when radio is on, pressing the intercom switch and the intercom engages because I can hear that click noise from the speaker, but nothing from back as if front speaker is not on, Has anyone else had this issue or point me in the direction of what I could look at,


Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TX4 Imtercom problem
PostPosted: Wed Jun 01, 2022 8:56 am 
Offline

Joined: Thu Nov 17, 2016 11:18 am
Posts: 68
Just an update after trying to figure out what could be wrong, I found that if the volume control is unplugged the intercom works and I can now hear passengers, however I’m getting a lot of static noise coming through the one like if a mobile phone is interfering, when I had light static noise before I would normally just turn the volume down, the dilemma is the volume control is unplugged, I’ve tried plugging it in and turning the volume down and then unplugging to no avail, Tried a different volume control unit and it’s still the same, personally I don’t think the volume is getting turned down, is there a amplifier near the masey box that could be faulty?

Thanks


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: TX4 Imtercom problem
PostPosted: Wed Jun 01, 2022 7:55 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue Feb 03, 2015 6:16 pm
Posts: 235
Location: glasgow
LondonCabbie7861 wrote:
Just an update after trying to figure out what could be wrong, I found that if the volume control is unplugged the intercom works and I can now hear passengers, however I’m getting a lot of static noise coming through the one like if a mobile phone is interfering, when I had light static noise before I would normally just turn the volume down, the dilemma is the volume control is unplugged, I’ve tried plugging it in and turning the volume down and then unplugging to no avail, Tried a different volume control unit and it’s still the same, personally I don’t think the volume is getting turned down, is there a amplifier near the masey box that could be faulty?

Thanks


its not a volume control,its basically a squelch control,not sure if this will help you though

_________________
i started out with nothing and ive still got most of it left


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group