Taxi Driver Online
https://www.taxi-driver.co.uk/phpBB2/

TX4 10 plate starting issue
https://www.taxi-driver.co.uk/phpBB2/viewtopic.php?f=9&t=36880
Page 1 of 1

Author:  LondonCabbie7861 [ Tue May 04, 2021 9:33 am ]
Post subject:  TX4 10 plate starting issue

Hi guys hope your all well, I’ve got a TX4 10 plate, issue I’m having with the cab is when your turn the key to start, it starts to fire up very slowly then electrics cut out all the lights on dash go out,similar to like a flat battery, turn the key to accessory lights come on dash, turn the key again to start then electrics cut out and sometimes a few click noises, changed the battery twice which it’s flattened twice,tried jump starting it with leads, leads become quite hot but same thing happens clicks and then electrics cut out, can hear starter engaging occasionally, all the wire connectors from battery to starter are nice and tight, just can’t figure out what’s going on, The cab seems to be drawing a lot of electricity.

Any suggestions what I should look at or what the issue could be... the best way I can describe this as if losing connection when turning key, having the key in position 1 everything works radio, lights,etc issue when I turn the key to start.

Any help and advice appreciated.

Author:  jozefbloggz [ Tue May 04, 2021 6:15 pm ]
Post subject:  Re: TX4 10 plate starting issue

same cab
same year
same problem
was the immobilizer

Author:  LondonCabbie7861 [ Wed May 05, 2021 12:42 am ]
Post subject:  Re: TX4 10 plate starting issue

Hi mate I sent you a Pm

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/